Vanda Winter - ‘Divna’

Novi single glumice i pjevačice Vande Winter pod nazivom “Divna", autorski rad Dine Osmanagića i Marka Matijevića Sekula, nastao je u producentskoj radionici "Beton Studija”. Prateći video spot režirao je filmski redatelj Josip Vujčić, uz asistenciju redatelja Mladena Burića, te direktoricu fotografije Maju Midžor.

"Cijela ekipa je već prokušana, budući da smo i prije surađivali na spotu za single Osjećaj iz 2013. Beskrajno me veseli što nam je pjesma “Divna” pružila povod za još jednu divnu suradnju.”, istaknula je Vanda, dodavši kako njena i Josipova suradnja datira još od studija na ADU, te videa za obradu “Da sam ja netko” iz 2009.

“Zanimljivo je kako je Josipa i mene, osim ljubavi prema glumi i kameri, združila i ljubav prema Dylanu Dogu”. Glavni glumac ovog spota, posvećenom upravo poznatom talijanskom, karizmatičnom, vječno nesretno zaljubljenom horror strip junaku, zove se Ivan Čuić. Ivan je trenutno student 4. godine glume na ADU, a s glumicom ga vežu suradnje u predstavama kazališta Komedija “Skup” i “Mamma Mia!”.

THE ANSWER! - Nikad (feat. Vanda Winter)

Nikad, The Answer featuring Vanda Winter. Producent perspektivnog benda The Answer, ujedno i autor glazbe, Marijan Gudelj, formu i atmosferu ovog dueta nazvao je rock operom. Budući da je to žanr s kojim inače imam dosta iskustva, pretpostavljam da sam se nametnula kao logičan izbor za suradnju. Spot je osmislio i režirao Filip Dizdar.

Vanda Winter - Osjećaj

Osjećaj, pjesma koja se nastavila na dotadašnji zvuk, posebna je po tome što je bajkoviti video u režiji Josipa Vujčića, snimljen u interijeru zagrebačke barokne palače Dverce.

Vanda Winter - Ista priča

Ista priča, samostalni single koji je također potekao iz Yammat radionice i zarazni ritam koji se odlično snašao u eterima radio postaja. Spot nadahnut mogućnostima vizualnih transformacija, a koje su osmislili dizajnerski duo eNVy room, te majstorice filmske maske Irena Ružić i Snježana Gorup, režirao je ponovno Tomislav Marić.